Bøger / skønlitteratur / roman

Hilsen fra Båstad


Beskrivelse


Da Lindas nye job trækkes tilbage, gemmer hun sig i den lille by Båstad i stedet for at indrømme hun ikke længere skal bo i London. Her finder hun familiehemmeligheder, kærlighed og tennis.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. juni 2019

af

af

Iben Jakobsen

d. 14. juni 2019

Feel-good roman om familie, kærlighed og tennis. For læsere af chick lit-genren.

Journalisten Linda har fået et eftertragtet job i London og har sagt sit gamle op og pralet højt og bredt til sine gamle kollegaer, familie og venner. I allersidste øjeblik bliver det nye job dog trukket tilbage - for at undgå ydmygelsen foregiver hun at flytte, men flygter i stedet til sin moster i Båstad. Her, midt under den årlige tennisturnering, opdager hun lige så langsomt hvorfor hendes mor og moster brød med hinanden for så mange år siden. Linda finder sig selv og sin fortid i Båstad og lidt efter lidt får hun rettet op på livet igen.

Det er en fin og letlæst historie, men den vil lidt for meget. Der sker, næsten, en masse dramatisk, men det bliver altid afværget, inden der for alvor sker noget slemt. Bogen har mange forskellige vinkler; alt fra løgnene Linda roder sig ud i, de komplicerede familieforhold, tennisturneringen og den lokale unge stjerne, samt Lindas kæreste Frank, som man som læser straks kan genkende som værende en sjuft - og så ham den spændende fotograf Johan.

Andre hyggelige romaner kunne fx være Ensomme hjerter og herreløse hundeDen lille butik med de lykkelige slutningerLæserne i Broken Wheel anbefaler, Den lille butik med de lykkelige slutninger og Læserne i Broken Wheel anbefalerAndre hyggelige romaner kunne fx være Ensomme hjerter og herreløse hunde, og Læserne i Broken Wheel anbefalerAndre hyggelige romaner kunne fx være Ensomme hjerter og herreløse hunde, Den lille butik med de lykkelige slutninger og .