Bøger / skønlitteratur / roman

Hvis du glemmer, så husker jeg


Beskrivelse


Sisse er medicinstuderende og har lige fået en ny lejlighed. Naboerne virker flinke, lige indtil den dag, hvor Sisse modtager et modbydeligt brev.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2017

af

af

Stine Grabas

d. 7. juni 2017

Sisse er studerende og bruger helst tiden alene. Hun får en ny lejlighed og bliver venner med naboerne. Indtil den dag, hvor hun modtager et truende brev. For hvad har hun gjort? For trænede læsesvage unge og voksne.

Sisse er 23 år, medicinstuderende og lever ellers et isoleret liv. Hun har lige fået en ny lejlighed og har hilst på flere af naboerne. Dora er hendes genbo og inviterer Sisse på mad. De falder straks i snak selv om Sisse helst ikke vil tale om sig selv og sine følelser. Sisse har før haft kærester, men de har forladt Sisse uden at fortælle hvorfor. Snart modtager Sisse nogle meget ubehagelige breve og Sisse bliver ked af det. Naboerne holder op med at tale med Sisse indtil hun en dag drikker en kop kaffe med underboen, der kan fortælle lidt af, hvad der foregår.

Man skal lidt ind i historien før den fænger, da personerne i starten virker uinteressante. Ellers har bogen en vis spænding, der holder historien i gang. Der er et par grammatiske fejl undervejs, men ikke noget der hæmmer læsningen. Bogen har ca. lix 25 og er i den sværere ende.

Der er skrevet andre bøger om jalousi for læsesvage fx Kærlighedens vendepunktØl, bræk og kærlighed eller Øl, bræk og kærlighedDer er skrevet andre bøger om jalousi for læsesvage fx Kærlighedens vendepunkt eller .