Bøger / faglitteratur / vejledninger

Ikonmakeup : step by step-guide til makeupartistens bedste looks


Beskrivelse


Trin for trin-guide til at lave makeup som de kendte og glamourøse. For professionelle makeupartister og kvinder med interesse for makeup.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 18. nov. 2020

Trin for trin-guide til at lave makeup som de kendte og glamourøse. For professionelle makeupartister og kvinder med interesse for makeup.

Nina Larsen har i mange år arbejdet som makeupartist på tv. I denne bog viser hun, hvordan hun arbejder med at skabe specielle looks til Sofie Linde, Oh Land, Nabiha, Sarah Grünewald, Aura og Mette Lindbjerg. Der er både klassiske og avantgardistiske looks. Trin for trin og akkompagneret af små billedserier ser man, hvordan man skaber de ikoniske looks, så du selv kan prøve at lege med det derhjemme. Fokus er på makeup, teknik og farver, men der er også lidt om, hvordan håret styles. Nina Larsen står bag makeup-looks på mange af Danmarks tv-personligheder og kendiskvinder. Forord af Thomas Blackman, som også har siddet i stolen hos Nina Larsen et utal af gange.

Flot og enkel bog. Lette trin for trin-anvisninger og flotte fotos.

Kan minde lidt om Christiane Schaumburg-Müllers Makeup by ChristianeKrøllejern & pudderkvastMakeup, men også i Krøllejern & pudderkvast kan man blive klogere på, hvordan man lægger flot makeup. I Makeup får man herudover også lidt makeup-historieKan minde lidt om Christiane Schaumburg-Müllers Makeup by Christiane, men også i kan man blive klogere på, hvordan man lægger flot makeup. I Makeup får man herudover også lidt makeup-historieKan minde lidt om Christiane Schaumburg-Müllers by Christiane, men også i Krøllejern & pudderkvast kan man blive klogere på, hvordan man lægger flot makeup. I får man herudover også lidt makeup-historie.