Bøger / skønlitteratur / roman

Joe, en helt almindelig mand


Beskrivelse


Den almindelige Joe West, der er en midaldrende, halvskaldet revisor ender en aften i sengen med den smukke Hollywoodskuespiller Olivia Finch. Det virker som en drøm, men bliver snart lidt af et mareridt, for Joe er meget gift.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2016

af

af

Michael Olsen

d. 25. maj 2016

Den midaldrende og helt almindelige revisor Joe ender i sengen med den smukke hollywoodskuespiller Olivia. Men Joe er gift og må træde varsomt. Morsom parforholdsroman måske mest for kvinder, men også for mænd.

Den midaldrende, skaldede og meget gifte revisor Joe kommer på grund af sit arbejde med finansiering af Hollywoodfilm i kontakt med den smukke skuespiller Olivia, som har hovedrollen i den film, Joes firma har som kunde. Lidt for mange drinks fører til, at Joe pludselig ender i seng med Olivia, der gerne vil have mere end bare den ene aften. Men Joe er bange for at miste sin familie og sit job. Det er en svær linedans. Hans skal helst heller ikke blive slået til plukfisk af sin forhadte kollega, der uforvarende også er viklet ind i affæren.

Historien om Joes genvordigheder er fortalt af hovedpersonen selv med masser af humor, men også en snert af desperation. Historien er velskrevet og med en frisk og levende jargon, der gør, at "Joe, en helt almindelig mand" kan læses af både mænd og kvinder. Forsiden og bagsideteksten appellerer dog mest til kvinder, så det vil nok være dem, der primært vil læse historien om Joe.

Historien i "Joe, en helt almindelig mand" minder mest om de engelske komedier som Notting HillFire bryllupper og en begravelse og Fire bryllupper og en begravelseHistorien i "Joe, en helt almindelig mand" minder mest om de engelske komedier som Notting Hill og .