Bøger / faglitteratur / kogebøger


Beskrivelse


Opskrifter på bagværk, hovedretter, desserter og snacks - alle med et festligt strejf.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. feb. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 13. feb. 2015

Sprælsk kogebog for dig der hellere vil feste med veninderne end tælle kalorier.

"Køkkenfest" er skrevet af to unge bachelorer i fødevarevidenskab. Den indeholder opskrifter på bagværk, hovedretter, desserter og snacks - alle med et festligt strejf. Fest er i denne sammenhæng ikke den treretters familiemiddag, men hverdagens måltider og sammenkomster der bliver til en fest ved at gøre lidt ekstra ud af maden. Opskrifterne henter inspiration fra hele verden og er inddelt i temaer såsom morgenmadsfest, gadefest, og tøm køleskabet-fest. Der er desuden et lille afsnit med retter uden kød, gluten eller laktose.

Bogen er frisk og ungdommelig, illustreret med glimmer, pang- og pastelfarver, der vil tiltale yngre kvinder. Opskrifterne er nemme at gå til og flere er forfriskende usunde. Samtidig skinner forfatternes fødevarevidenskabelige baggrund igennem i de små nyttige tips om råvarer, tilberedning og servering som findes rundt omkring i bogen.

Suveræn suppe, steg & isTøsekogebogen - party editionDåseskjul fra 2009 præsenterer også moderne og uhøjtidelig festmad men er trods alt lidt mere traditionel. Tøsekogebogen - party edition fra 2010 indeholder også enkle opskrifter på festmad til unge kvinder men er endnu mere pædagogisk i sin opbygning. Louise Beck Brønnum bidrog i 2014 til Dåseskjul der indeholder opskrifter baseret på langtidsholdbare råvarerSuveræn suppe, steg & is fra 2009 præsenterer også moderne og uhøjtidelig festmad men er trods alt lidt mere traditionel. fra 2010 indeholder også enkle opskrifter på festmad til unge kvinder men er endnu mere pædagogisk i sin opbygning. Louise Beck Brønnum bidrog i 2014 til Dåseskjul der indeholder opskrifter baseret på langtidsholdbare råvarerSuveræn suppe, steg & is fra 2009 præsenterer også moderne og uhøjtidelig festmad men er trods alt lidt mere traditionel. Tøsekogebogen - party edition fra 2010 indeholder også enkle opskrifter på festmad til unge kvinder men er endnu mere pædagogisk i sin opbygning. Louise Beck Brønnum bidrog i 2014 til der indeholder opskrifter baseret på langtidsholdbare råvarer.