Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kom i balance med anti-inflammatorisk kost : nemme opskrifter til alle dagens måltider


Beskrivelse


60 opskrifter, hvoraf de fleste kan tilberedes på mindre end 30 minutter. Med introduktion til principperne i den anti-inflammatoriske kost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2019

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 17. dec. 2019

Introduktion og opskrifter så man kan komme i gang med anti-inflammatorisk kost.

Bogens første ca. 20 sider er en introduktion til anti-inflammatorisk kost, hvor der bl.a. er et brugbart dobbeltopslag med en "Spis løs-liste", en "Spis med omtanke-liste" og en "Undgå-liste". Resten består af opskrifter, der er inddelt i: Smoothies & morgenmad, Snacks & dip, Supper, Salater, Grønne retter & tilbehør, Fisk & skaldyr, Kylling & kød, Desserter, Saucer & dressinger. Bagest er der et dobbeltopslag med et alfabetisk register. Der er angivet antal personer, forberedelsestid og tilberedningstid til hver enkelt opskrift, og der er fotos af de færdige resultater til mange af opskrifterne. Der er også en oversigt over kalorier, fedt, kulhydrater, fiber og protein pr. portion.

Opskrifterne er korte og enkle med forholdsvis få og velkendte ingredienser. Selve bogen er enkel og indbydende, og forsiden signalerer sundhedsbog. Rent søgeteknisk er det upraktisk, at der findes flere stavemåder for anti-inflammatorisk - med og uden bindestreg.

Der er stor fokus på anti-inflammatorisk kost i disse år. Der udkommer derfor også en del bøger om emnet - fx Den anti-inflammatoriske kogebogSundhedsrevolutionen og Sundhedsrevolutionen. Begge er mere omfattende en denne, hvis force er at den er kort og enkel at gå tilDer er stor fokus på anti-inflammatorisk kost i disse år. Der udkommer derfor også en del bøger om emnet - fx Den anti-inflammatoriske kogebog og . Begge er mere omfattende en denne, hvis force er at den er kort og enkel at gå til.