Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Læs med landsholdet og Zanka


Beskrivelse


Fodboldspilleren Mathias 'Zanka' Jørgensen (f. 1990) fortæller om, hvordan han begyndte at spille fodbold og om livet som fodboldspiller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2020

af

af

Jesper Holtoug

d. 22. apr. 2020

Fire spændende fodboldbøger om landsholdsstjernerne Mathias "Zanka" Jørgensen, Kasper Dolberg, Simon Kjær og Robert Skov med masser af historier og fakta om de fire profiler. Især for fodboldinteresserede mellem 8 og 10 år.

Her kommer fire nye bøger i serien "Læs med landsholdet", hvor danske landsholdsspillere i fodbold fortæller om deres opvækst, liv og karriere. I hver af bøgerne hører vi om, hvad spillerne selv synes, at de er bedst til, vi hører om deres klubber og vi får at vide, at de fleste af dem har oplevet "bump på vejen" i deres fodboldkarriere - ikke alt er gået helt så nemt som ønsket. Bøgerne indeholder et "fagligt forord" til forældrene om børns læsning.

Fire fine bøger i serien, hvor man som læser får en ret personlig fortælling om hver spillers særlige evner og karakter. Fælles for alle bøgerne er spillernes store kærlighed til fodboldspillet og til landsholdet. Bøger som disse vil være med til at fastholde drømmen for læseren om selv at komme på landsholdet en gang.

Der findes temmelig mange forskellige bøger om de danske landsholdsspillere, fx Robert Skov - et talentLæs med landsholdet og Pernille Harder. Læs også de andre i serien her - både om de mandlige og de kvindelige landsholdsspillere, fx Læs med landsholdet og Pernille HarderDer findes temmelig mange forskellige bøger om de danske landsholdsspillere, fx Robert Skov - et talent. Læs også de andre i serien her - både om de mandlige og de kvindelige landsholdsspillere, fx .