Bøger / faglitteratur

Løb dig slank : flad mave og fast bagdel


Beskrivelse


Forfatteren, der er maratonløber, giver gode råd og praktiske tips til såvel begynderen som den mere erfarne løber og lægger samtidig megen vægt på de muligheder som løb giver for vægttab og forbedret udseende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2011

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 24. feb. 2011

Christina Bøllings bog kan bruges af kvinder, som en første introduktion til at komme i gang med at løbe, og af dem, som allerede er i gang, men som ønsker nye ideer til sjov løbetræning.

Christina Bølling, som selv er maratonløber, er forfatter til bogen Løbebog for kvinder, 2. udgave 2002 og Løb dig lykkelig, som kom som tillæg til "Alt for Damerne" i 2010, og som indeholder noget af det samme stof som i denne nye. For mange kvinder er det at løbe forbundet med ønsket om at tabe sig, få en flottere krop og en bedre kondition, og hvordan det opnås fortæller forfatteren om. Desuden viser hun en lang række styrketræningsøvelser, som kan laves under eller efter løbeturen, det gælder om at udnytte løberutens trin, trapper mv. Løbetræning og øvelser kombineres i det hun kalder sit succesprogram, som strækker sig over 12 uger. Bogen afsluttes med en kort gennemgang af løbeskader og råd om valg af det rigtige løbeudstyr.

Af lignende litteratur kan nævnes Løb dig slank, 2008 og Løberens nye håndbog, fra 2002. Derudover har vi masser af løbebøger også for nybegyndere, fx Løbeskolen, 2006.

Egentlig bringer bogen ikke meget nyt, men det er en let og kortfattet første introduktion til at komme i gang med at løbe, hvor formålet er at tabe sig og at få glæden ved at løbe.