Bøger / faglitteratur / erindringer

Med hjertet udenpå


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Sangeren og komponisten, Ivan Pedersen (f. 1950), fortæller om sin karriere som soloartist og i forskellige bands, heriblandt Laban og Backseat. Med baggrund i et stærkt musikpolitisk engagement, bl.a. som formand for Danske Populær Autorer, giver han desuden et ærligt indblik i musikbranchen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 16. okt. 2017

Biografi om sanger, musiker og komponist Ivan Pedersen og om musikbranchen på godt og ondt. Til interesserede i musikeren Ivan Pedersen og den danske musikbranche i 1980'erne.

Ivan Pedersen havde spillet musik i lang tid inden han fik muligheden for at være med i Laban. Da han sagde ja var det mere ud fra en økonomisk betragtning end en kunstnerisk. I denne biografi af Ivan Pedersen fortæller han om hvilken betydning, på godt og ondt, det havde at han sagde ja til at være med i Laban, der brød igennem med hittet "Hvor skal vi sove i nat". I bogen fortæller Pedersen om sit liv med musik, og om at få det til at hænge sammen når man også har en familie at forsørge. I bogen kommer Pedersen også med sine holdninger til det danske kulturliv, og i særdeleshed musikliv. Bogen er illustreret.

Pedersen er en mand af sine meningers mod, og holdningerne skinner tydeligt igennem i bogen. Bogen fremstiller den danske musikbranche som et sted hvor hårdt arbejde og talent ikke altid er nok, ofte skal der også en vis portion held til at man rammer tidsånden som Laban gjorde. Pedersen skriver godt, og man fornemmer de afsavn en turnerende musiker må lide på bekostning af familielivet og helbredet.

Bogen kan anbefales til dem der har læst biografier om andre danske musikere som Rugsted Kreutzfeldt - kom tilfældigvis forbiTommy og TommyBogen kan anbefales til dem der har læst biografier om andre danske musikere som Rugsted Kreutzfeldt - kom tilfældigvis forbi og .