Bøger / skønlitteratur / roman

Men der kommer en time


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Mens den kolde krig raser i Europa er familierne Barrington og Clifton endnu engang ude i stormvejr. Et kærlighedseventyr får fatale følger for både Giles og hans nevø mens både Emma og Harry må kæmpe for det de tror på.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2019

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 5. feb. 2019

Der er fart over feltet når vi følger familierne Clifton og Barrington igennem 1970'erne. Man er godt underholdt hvis man er til spændingsbøger hvor både stor kærlighed og det engelske klassesamfund er en vigtig del af historien.

Jeffrey Archer tager i denne 6. del af "Clifton-krøniken" fat på 1970'erne, hvor jerntæppet går gennem Europa. Vi følger stadig familierne Clifton og Barrington. Harry kæmper som formand for det engelske PEN, for at få sin gamle cellekammerat frigivet, mens Emma kæmper for magten i det familieejet rederi, som endnu engang er under pres. Giles forsøger at smugle sin elskede Karin ud fra østblokken, samtidig med at hans ekskone Lady Virginia endnu engang er på krigsstien. For Sebastian bliver et møde med den indiske kultur skæbnesvanger og han må sande at gammel kærlighed ikke ruster så let.

Der er fart over feltet i Jeffrey Archers romanserie fra det 20-århundredes England. 1970'ernes kolde krig fylder med god grund meget i dette bind, hvor der dog også er plads til temaer om arrangerede ægteskaber og magtfulde kvinder, alt sammen set gennem det engelske klassesamfunds briller. Det er fantastisk underholdning og man sluger boger ligesom de andre i serien.

Det er oplagt at sammenligne med Ken Folletts og Jan Gullious serier om det 20 århundrede, hvor de første bind er henholdsvis Giganternes faldBrobyggerne og BrobyggerneDet er oplagt at sammenligne med Ken Folletts og Jan Gullious serier om det 20 århundrede, hvor de første bind er henholdsvis Giganternes fald og .


litteratursiden.dk

d. 8. apr. 2019

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 8. apr. 2019

Rænkespil, hævn og kærlighed er stadig de bærende elementer i sjette og næstsidste bind i den medrivende og dramatiske Clifton-Krønike. 'Men der kommer en time' tager over præcist, hvor Mægtigere en s...