Bøger / faglitteratur / opskrifter

Meyers simremad


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Kogebog med simreretter. Opskrifterne har fokus på årstidens nordiske råvarer og alt tilberedes i samme gryde.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 28. jan. 2016

Godt nyt til alle fans af Claus Meyer. Hans nye kogebog byder på lækre simreretter med fokus på årstidens nordiske råvarer og alt tilberedes i samme gryde. Anbefales til alle, der kan lide at lave moderne mad i tråd med årstiden.

Kogebog af kok og iværksætter Claus Meyer med opskrifter på langsom mad, hvor alt tilberedes i en gryde. Simreretterne tager udgangspunkt i årstidernes råvarer og har de gode, nordiske råvarer i fokus. Udover en stor mængde originale simreretter byder bogen også på opskrifter på tilbehør og har et indledende kapitel om kødudskæring, forskellige typer af beholdere til tilberedning, teknikker m.v. Claus Meyer har udgivet en del kogebøger, hvoraf flere er genudgivet i forkortede, reviderede udg., senest Meyers julemad.

Meyer er en indlevende formidler af sit stof, layoutet helt i top og opskrifterne originale med mange spændende smags- og råvaresammensætninger. En bog, der føjer sig til perlerækken af kogebøger fra Claus Meyers hånd i den nordiske, rustikke stil.

Det er nok mere navnet Claus Meyer og det han står for, der sælger, end bøgernes emne og derfor sammenlignes bogen bedst med Meyers øvrige bøger, fx Ny nordisk hverdagsmad - spis efter årstidenStegesoen vender tilbageSuveræn simremadStegeso. Andre bøger om simremad er fx Stegesoen vender tilbage, Suveræn simremad og StegesoDet er nok mere navnet Claus Meyer og det han står for, der sælger, end bøgernes emne og derfor sammenlignes bogen bedst med Meyers øvrige bøger, fx Ny nordisk hverdagsmad - spis efter årstiden. Andre bøger om simremad er fx , Suveræn simremad og StegesoDet er nok mere navnet Claus Meyer og det han står for, der sælger, end bøgernes emne og derfor sammenlignes bogen bedst med Meyers øvrige bøger, fx Ny nordisk hverdagsmad - spis efter årstiden. Andre bøger om simremad er fx Stegesoen vender tilbage, og StegesoDet er nok mere navnet Claus Meyer og det han står for, der sælger, end bøgernes emne og derfor sammenlignes bogen bedst med Meyers øvrige bøger, fx Ny nordisk hverdagsmad - spis efter årstiden. Andre bøger om simremad er fx en vender tilbage, Suveræn simremad og .