Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Min dagbog - et år senere


Beskrivelse


Violetta er blevet 17 år og mere moden. Hun elsker Leon, som ikke vil være kærester. Og hun synes, at Diego er vildt irriterende. Da faderen går konkurs, tegner hun kontrakt på et helt nyt popstjerne-liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 5. mar. 2015

De fleste piger mellem 9 og 13 år kender Violetta fra serien på Disney Channel, og her er så hendes dagbog med små nedslag i hverdagen med en overbeskyttende far, venindehygge, drengeproblemer og så en begyndende karriere som popstjerne.

Bogen her er 2. dagbog om Violetta, som nu er faldet helt til i Buenos Aires. Hun er forelsket i Leon, som ikke vil være kærester. Og hun synes, at Diego er irriterende, fordi han gerne vil være kærester med hende. Indimellem hyggen med hendes veninder og faderens konkurs, tegner hun kontrakt på et helt nyt popstjerne-liv - men opdager, at hun ikke kan være sig selv i den rolle. Forsiden prydes af et stort billede af Violetta.

Her er kun små nedslag i Violettas liv, hvilket bliver meget overfladisk. Dagbogsformen illustreres også ved små lister og bemærkninger rundt omkring på siderne. Der er flere blanke sider, som læseren selv kan udfylde.

Her er mere dybde end i første bind Min dagbog, og denne tåler sammenligning med Megan Stines bøger om "Mary-Kate and Asley".Informationer og udgaver