Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mine brødre


Beskrivelse


En rodløs 17-årig fyr bliver inviteret med i et muslimsk broderskab. Han ser det som sin store chance for endelig at blive accepteret, og først da politiet banker på, bliver han opmærksom på hvad han har gang i.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. jan. 2018

af

af

Lars Larsen

d. 23. jan. 2018

En rodløs 17-årig fyr bliver inviteret til at være med i et muslimsk broderskab. Han ser det som sin store chance for endelig at blive accepteret. En spændende roman om unge og Islam. For unge, 14-16 år.

Fortælling om en navnløs fyr på 17-18 år, som bor et sted i Oslo. Hans familie stammer fra Pakistan, og han synes ikke at han passer ind nogen steder. Faiza fra klassen er god at snakke med om samfund og Islam, men hun flytter med sin familie til London. Han fordyber sig mere og mere i Islam, og ser det som sit store held, at han bliver inviteret med i et muslimsk broderskab. Endelig føler han sig rigtigt accepteret. Han har stadig kontakt med Faiza, men hun er slet ikke imponeret af broderskabet, og en dag får han også besøg af politiet.

En god historie om en ung fyr, der føler sig udenfor og havner i en situation, som han slet ikke kan overskue, Der er fine personskildringer og bogen fortæller overbevisende om drengens situation og intenst spændende om de fatale følger af hans møde med det muslimske broderskab.

I kamp for KalifatetHellig krigerTo søstreDanmarks børn i hellig krig og Hellig kriger handler om danske drenge, der bliver radikaliseret og rejser til Syrien. To søstre handler om to norsk-somaliske piger, som melder sig hos Islamisk Stat og Danmarks børn i hellig krig er en journalistisk reportage om unge danskere, der tager til Syrien og går i hellig krigI kamp for Kalifatet og handler om danske drenge, der bliver radikaliseret og rejser til Syrien. To søstre handler om to norsk-somaliske piger, som melder sig hos Islamisk Stat og Danmarks børn i hellig krig er en journalistisk reportage om unge danskere, der tager til Syrien og går i hellig krigI kamp for Kalifatet og Hellig kriger handler om danske drenge, der bliver radikaliseret og rejser til Syrien. handler om to norsk-somaliske piger, som melder sig hos Islamisk Stat og Danmarks børn i hellig krig er en journalistisk reportage om unge danskere, der tager til Syrien og går i hellig krigI kamp for Kalifatet og Hellig kriger handler om danske drenge, der bliver radikaliseret og rejser til Syrien. To søstre handler om to norsk-somaliske piger, som melder sig hos Islamisk Stat og er en journalistisk reportage om unge danskere, der tager til Syrien og går i hellig krig.