Bøger / faglitteratur / erindringer

Mit hemmelige forhold til mad


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Sofia Manning fortæller sin egen historie med fokus på selvværd og forholdet til mad, slankekure og overspisning samt om sin vej mod et normalt forhold til mad med praktiske råd til læseren.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. nov. 2015

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 24. nov. 2015

Coach Sofia Manning fortæller sin egen historie med fokus på selvværd og forholdet til mad og slankekure. Der er indsigt og stof til eftertanke både til læsere, der selv har et madmisbrug og til andre, der arbejder med selvværdet.

Sofia Manning er uddannet coach og har bl.a. skrevet den populære Coaching. I denne bog fortæller hun sin egen historie. Det er en historie om lavt selvværd, begyndende fokus på mad og vægt, slankekure og overspisning; kort sagt om at spise på sine følelser og bruge mad som både trøst og straf. I anden del af bogen kombineres den personlige beretning om forfatterens vej mod et normalt forhold til mad med praktiske råd til læseren. Tredje del af bogen handler om at få et sundt forhold til sig selv og et bedre selvværd. Bagerst findes et afsnit beregnet til læserens egne notater og tests. Teksten brydes op af øvelser og sort-hvide fotos.

Interessant fortælling om en kvindes forhold til mad og selvværd formidlet i en direkte tone. Eneste anke er, at den lille skrifttype får dele af teksten til at virke unødig kompakt.

En bog som Slip sukkervanenOptimal sundhed kommer ligesom denne bog omkring mange aspekter af madmisbrug, men med hovedvægt på sukkerindtaget. Af andre nyere udgivelser om samme emne kan nævnes Optimal sundhed. I nærværende bog lægges dog større vægt på den personlige historie og koblingen med selvværdetEn bog som Slip sukkervanen kommer ligesom denne bog omkring mange aspekter af madmisbrug, men med hovedvægt på sukkerindtaget. Af andre nyere udgivelser om samme emne kan nævnes . I nærværende bog lægges dog større vægt på den personlige historie og koblingen med selvværdet.