Bøger / skønlitteratur / roman

Mit knap så perfekte liv


Beskrivelse


Katie Brenner har det perfekte liv i London og et spændende job i reklamebranchen. Eller sådan ser det ihvertfald ud på Instagram. Der skal en voldsom nedtur til, før Katie finder ud af hvad hun i virkeligheden drømmer om.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 6. sep. 2018

Katie Brenner har det perfekte liv i London og et spændende job i reklamebranchen. Eller sådan ser det i hvert fald ud på Instagram. Sød, sjov og romantisk feel good roman for yngre kvinder.

Katie har altid drømt om en karriere i reklamebranchen, og hun kan ikke forestille sig at skulle bo andre steder end i London. Men sandheden er at det er vildt dyrt, at jobbet er kedeligt tastearbejde og hun er ludfattig. Hun forelsker sig i firmaets direktør, Alex, men opdager at han har en affære med hendes perfekte og smukke chef Demeter. Katie flygter hjem til sin far og hans nye kone som bor langt ude på landet. Hun hjælper dem med at søsætte drømmen om en glampingplads hvor rige mennesker kan slippe for storbyens stress. Her, langt væk det glamourøse London, oplever hun Demeter fra en anden side og må gøre op med sig selv om det perfekte liv virkelig er sliddet værd.

Dejlig og underholdende bog som virkelig rammer ned i nutidens jagt på det perfekte liv. Katie er skøn, her er masser af humor og genkendelighed - og så er man aldrig nervøs for om det hele ender lykkeligt til sidst. Sophie Kinsella har skrevet en lang række chick lit romaner om yngre kvinders jagt på det lykkelige liv.

Simona Ahrnstedts Alt eller intet er også underholdende chick lit om at være uperfekt i reklamebranchen.