Bøger / skønlitteratur / roman

Mord ved Point Deception


Beskrivelse


Kriminalroman. Et lig bliver fundet og vicesherif Rhoda Swift skal opklare sagen, som viser sig at have lighedspunkter med flere uopklarede mord for 13 år siden. Er morderen vendt tilbage?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juli 2003

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 3. juli 2003

Som i Marcia Mullers 5 tidligere romaner på dansk er scenen stadig Californien, men persongalleriet er nyt. Privatdetektiven Sharon McCone er skiftet ud med et andet dejligt kvindeligt bekendtskab, Rhoda Swift. Hun er vicesherif i en lille flække på vestkysten. Det er ved at være årsdagen - den 13. - for en frygtelig sag, hvor 6 voksne og 2 børn blev myrdet på en meget brutal måde. Sagen blev aldrig opklaret, og det præger stadig beboerne i Soledad County, især Rho, som blev beskyldt for at have forlagt bevismaterialet. Til byen ankommer en forfatter - Guy - som har skrevet et par bestsellere om byer med problemer. Der sker et mord på en måske(?) tilfældigt forbipasserende ung kvinde, og derudover bliver 2 lokale kvinder fundet døde. Har disse sager forbindelser til den gamle mordsag? Rho og Guy støder i bogstaveligste forstand ind i hinanden - hun er ved at køre ham ned. Både Rho og Guy er personer, som er flygtet fra deres fortid, og samtidig med at de sammen får løst mordsagerne, får de også deres egne indre dæmoner frem i lyset. M. Muller er god til at skildre det lille lukkede miljø og uviljen mod alt fremmed, hendes 2 hovedpersoner er meget interessante og sympatiske og der er også nogle rigtig gode bipersoner, så hvad mere kan man forlange? Jo, en fortsættelse.


litteratursiden.dk

d. 12. jan. 2004

af

af

Lone Pedersen

d. 12. jan. 2004

Da der bliver rørt ved en 13 år gammel mordsag, bringer det alle i byen i oprør. Vicesherif Rhoda Swift må igen stå i skudlinien og gør alt for at opklare sagen denne gang. Rhoda har siden mordsagen ...


Politiken

d. 21. jan. 2004

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 21. jan. 2004