Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Muffinklubben - kæledyr og kaos


Beskrivelse


Muffinklubben har fundet et mødested, men freden trues da nye lejere flytter ind. Mon Tamtams kælekanin kan redde dem?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 16. apr. 2018

Muffinklubben har fundet et mødested, men freden trues da nye lejere flytter ind. Mon Tamtams kælekanin kan redde dem? For piger fra 8 år.

I denne bog lærer vi pigen Tamara eller Tamtam bedre at kende. Tamtam drømmer om at blive cirkusartist og derfor træner hun med kaninen Super Albert. Tamtam er medlem af Muffinklubben og de mødes i kvistlejligheden i Tamtams forældres hus, lige indtil den dag de opdager at lejligheden skal lejes ud. Oven i købet til en mor og hendes meget irriterende lille dreng, som måske viser sig at være noget helt andet. Tamtam og de andre piger tager kampen op og lægger en plan. Alt går fint, lige indtil Super Albert bliver væk og så går det hele ned af bakke. 3. selvstændige bind i serien "Muffinklubben", hvor Muffinklubben - verdens sødeste pigebande er første bind.

Fint indbundet bog i lyserøde farver, som helt sikkert vil tiltale de fleste piger. Undervejs er historien underbygget af fine sort/hvide tegninger der er sjove, der passer til handlingen. Historien er underholdende og selvom planen går i vasken, bliver det aldrig rigtig slemt.

Bøgerne i Lene Møller Jørgensens serie om Anemone, fx Anemone - det store ønskeIsadora Moon laver ballade kan være et fint supplement, de handler om hverdagsproblemer og historierne er krydret med tegninger. Serien om Isadora Moon, Isadora Moon laver ballade, kan også nævnes, da hun har sine egne ideer og meninger, ligesom pigerne i MuffinklubbenBøgerne i Lene Møller Jørgensens serie om Anemone, fx Anemone - det store ønske kan være et fint supplement, de handler om hverdagsproblemer og historierne er krydret med tegninger. Serien om Isadora Moon, , kan også nævnes, da hun har sine egne ideer og meninger, ligesom pigerne i Muffinklubben.