Bøger / skønlitteratur / roman

Når havet stilner


Beskrivelse


Den norske drabsefterforsker William Wisting skal efterforske, hvorvidt der er en sammenhæng mellem tre forskellige mord i Norge. Undervejs i efterforskningen gør interne kræfter i politistyrken dog sagen besværlig.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2020

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 4. maj 2020

Tre forskellige drab - er der en sammenhæng? Følg igen William Wisting i hans spændende drabsefterforskning. For alle voksne læsere, som kan lide en god krimi.

Drabsefterforskeren William Wisting skal forsøge at opklare sammenhængen og forbindelsen mellem tre forskellige drab; en mand findes bevidstløs og skudt i maven foran apoteket i Stavern, forkullede dele fra et menneske findes ikke langt fra apoteket og på stranden findes et opsvulmet lig. Undervejs i efterforskningen gør interne kræfter i politistyrken dog sagen besværlig.

Horst formår at bruge alle genrens virkemidler og skaber herved en spændende og medrivende historie. Sproget er letlæst og handlingen fordrer læserne til at slubre siderne i sig. Anbefalelsesværdig nordisk krimi.

Forlaget oplyser at det er 3. bind i serien, hvor de dog ikke udkommer i rækkefølge. I Horsts krimiserie om drabsefterforskeren William Wisting er tidligere udkommet Når det mørknerOnd viljeNøglevidnetFelicia forsvandtDer hænger en engel alene i skovenKniv, Ond vilje, Nøglevidnet og Felicia forsvandt. Af andre forfattere anbefales Samuel Bjørk og Jo Nesbø - begge skriver for det meste med udgangspunkt i Norge, som Horst. Læs fx Der hænger en engel alene i skoven og KnivForlaget oplyser at det er 3. bind i serien, hvor de dog ikke udkommer i rækkefølge. I Horsts krimiserie om drabsefterforskeren William Wisting er tidligere udkommet Når det mørkner, , Nøglevidnet og Felicia forsvandt. Af andre forfattere anbefales Samuel Bjørk og Jo Nesbø - begge skriver for det meste med udgangspunkt i Norge, som Horst. Læs fx Der hænger en engel alene i skoven og KnivForlaget oplyser at det er 3. bind i serien, hvor de dog ikke udkommer i rækkefølge. I Horsts krimiserie om drabsefterforskeren William Wisting er tidligere udkommet Når det mørkner, Ond vilje, og Felicia forsvandt. Af andre forfattere anbefales Samuel Bjørk og Jo Nesbø - begge skriver for det meste med udgangspunkt i Norge, som Horst. Læs fx Der hænger en engel alene i skoven og KnivForlaget oplyser at det er 3. bind i serien, hvor de dog ikke udkommer i rækkefølge. I Horsts krimiserie om drabsefterforskeren William Wisting er tidligere udkommet Når det mørkner, Ond vilje, Nøglevidnet og . Af andre forfattere anbefales Samuel Bjørk og Jo Nesbø - begge skriver for det meste med udgangspunkt i Norge, som Horst. Læs fx Der hænger en engel alene i skoven og KnivForlaget oplyser at det er 3. bind i serien, hvor de dog ikke udkommer i rækkefølge. I Horsts krimiserie om drabsefterforskeren William Wisting er tidligere udkommet Når det mørkner, Ond vilje, Nøglevidnet og Felicia forsvandt. Af andre forfattere anbefales Samuel Bjørk og Jo Nesbø - begge skriver for det meste med udgangspunkt i Norge, som Horst. Læs fx og KnivForlaget oplyser at det er 3. bind i serien, hvor de dog ikke udkommer i rækkefølge. I Horsts krimiserie om drabsefterforskeren William Wisting er tidligere udkommet Når det mørkner, Ond vilje, Nøglevidnet og Felicia forsvandt. Af andre forfattere anbefales Samuel Bjørk og Jo Nesbø - begge skriver for det meste med udgangspunkt i Norge, som Horst. Læs fx Der hænger en engel alene i skoven og .


litteratursiden.dk

d. 28. juli 2020

af

af

Lene Jensen

d. 28. juli 2020

Denne bog i den fabelagtige serien om William Wisting og hans hold er i særklasse, hvad angår spænding og overraskelser. En mand findes død udenfor apoteket i Stavern, og næsten samtidig brænder en hy...