Bøger / faglitteratur

Når sindet er principfast : en vej til nye valg i livet!


Beskrivelse


Guide til at bane sig vej gennem de mange tilbud og anbefalinger, som vores hverdag er fyldt med, således at man ved at finde sin egen personlige retning og livsstil ruster sig til at navigere bedre i livet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj 2020

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 12. maj 2020

Er du ved at fare vild i de mange forskellige anbefalinger om kost, stress og livsstil, kan denne bog hjælpe dig med at finde din egen vej i livet. For voksne, der ønsker at fordybe sig i selvudvikling på en mere personlig måde frem for at følge en "opskrift".

Forfatteren har ledelseserfaring inden for salg og marketing, desuden har hun en pædagogisk uddannelse. Denne bog handler om at bane sig vej gennem de mange tilbud og anbefalinger, som vores hverdag er fyldt med, således at man ved at finde sin egen personlige retning og livsstil ruster sig til at navigere bedre i livet. Det meget store udbud af alt muligt, der kommunikeres ud i medier og andre steder - lige fra tilbud om underholdning til kostråd og motionsanbefalinger - kan medføre mangel på fokus, dårlig koncentration og halvhjertet deltagelse. Bogen er opbygget som et sammenhængende forløb med øvelser, inddelt i temaer.

Bogen med den lidt bastante titel vil være relevant for mange mennesker, og for at få udbytte, skal den læses fra start til slut. Det vil nok hægte nogle læsere af, mens andre vil have glæde af at fordybe sig i den fortløbende tekst, der næsten virker som et langt foredrag. Bogen virker meget konkret og hverdagsnær at arbejde med.

Forfatteren har skrevet en hel serie bøger om sindet, af hvilke denne bog nærmest ligger i direkte forlængelse af Når sindet er sandtStå fast. Brinkmanns Stå fast er oplagt supplerende læsningForfatteren har skrevet en hel serie bøger om sindet, af hvilke denne bog nærmest ligger i direkte forlængelse af Når sindet er sandt. Brinkmanns er oplagt supplerende læsning.