Bøger / skønlitteratur / roman

Natsommerfuglens rum : en kærlighedshistorie


Beskrivelse


En kvinde indleder en affære med en gift mand for at få spænding og erotik tilbage i sit liv, men når alt kommer til alt, er det alligevel ikke det, hun ønsker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2016

af

af

Tina Schmidt

d. 2. nov. 2016

En ensom kvinde indleder et seksuelt forhold til en gift mand, men gradvist går det op for hende, at det ikke var det, hun ville. For kvinder 30+.

Historien handler om en affære, der forløber over et par måneder og fortælles i nutid med indlagte dagbogsagtige passager, der reflekterer tilbage på forholdet efter det er afsluttet. Kvindens elsker er en tysk mand, Jan, der af og til kommer på forretningsrejse i København, for derefter igen at tage hjem til sit hverdagsliv i Tyskland. Det er Jan, der ønsker affærens fortsatte udstrækning og ham, der skriver digte og kærlige beskeder til hende. Jo mere han gør det, des mere trækker hun sig ind i sig selv og finder ud af, at hun ikke vil det her - og at grunden til, at hun tiltrækkes af gifte mænd muligvis skal findes i skuffet kærlighed i hendes ungdom. Inge-Helene Fly har tidligere både udgivet digte og prosatekster.

Kort, letlæst bog i tilgængeligt hverdagssprog.

Temaet affære/ægteskab/panikaldersex er blandt andet også behandlet af Regitze Schrøder i Når tavshed talerFarmerhjerteKaninens år, Mette Reinhardt Jakobsen i Farmerhjerte og af Stine Askov i Kaninens årTemaet affære/ægteskab/panikaldersex er blandt andet også behandlet af Regitze Schrøder i Når tavshed taler, Mette Reinhardt Jakobsen i og af Stine Askov i Kaninens årTemaet affære/ægteskab/panikaldersex er blandt andet også behandlet af Regitze Schrøder i Når tavshed taler, Mette Reinhardt Jakobsen i Farmerhjerte og af Stine Askov i .Informationer og udgaver