Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Nytår hos Jens og Liv


Beskrivelse


Det er nytårsaften og mens far laver mad gemmer Jens og Liv hans sko. Da far vil ud for at fyre en raket af, kan han ikke finde sine sko. Han leder og leder i mens Jens og Liv griner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juni 2018

af

af

Stine Bille

d. 15. juni 2018

Det er nytårsaften og mens far laver mad, gemmer de to børn Jens og Liv hans sko. Da far vil ud for at fyre en raket af, kan han ikke finde sine sko. Han leder og leder, imens Jens og Liv griner. For 6-7-årige.

Det er nytårsaften og far laver mad. Han tilbereder en stor fisk. Jens og Liv vil hellere spise pølser og brød. Mens far laver mad, finder de to børn på at lave nytårsfis. De gemmer fars sko i køleskabet. Da han vil ud og fyre en raket af, kan han ikke finde sine sko. Han leder og leder og de to børn synes det er meget sjovt. Til sidst finder han skoene og får fyret raketten af, til stor lykke for Jens og Liv. Men hvad har far nu glemt? Bogen tilhører serien "Læs løs. Lydret 3" med 47% lydrette ord, 84% af ordene er med 1 stavelse. Bogen har let tal 10.

En fin lille fortælling om Jens og Liv og deres far, og om hvordan de to børn får snøret deres far til hotdog nytårsaften. Stregtegninger er enkle, fine og fulde af charme, og de understøtter fint læseprocessen for begynderlæseren.

Der findes mange andre fine, hverdagsrealistiske historier for begynderlæserne fra samme forfatter fx bøger om drengen Mik Miks pilLøb, Mik! eller Løb, Mik!Der findes mange andre fine, hverdagsrealistiske historier for begynderlæserne fra samme forfatter fx bøger om drengen Mik Miks pil eller .