Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Odinsulven


Beskrivelse


Efter sin blodige tur til England vender Arnulf hjem til Norge som en jaget mand. Kong Svend vil have hævn, og snart er Arnulf på vej til Kiev.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. mar. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 30. mar. 2016

Spændende roman i serien om Arnulf Ulvefod. Ægte vikingestemning til alle fra 14 år, som kan lide tætskrevne vikingeromaner med et kæmpe persongalleri. Også egnet til voksne.

Tredje bind af "Arnulf sagaen". Efter sin blodige tur til England vender Arnulf hjem til Norge som en jaget mand. Kong Svend vil have hævn og Frejdis, Arnulfs kone, er blevet bortført som træl. Alle spor leder til Gardariget. Snart er Arnulf og hans mænd på krigerfærd til Gardarigets hovedstad Kiev for at hente Frejdis hjem, og for at kæmpe for ære og retfærdighed.

En tætskrevet og ordrig roman med ægte vikingestemning. Levende sprog i en typisk knap stil som i vikingekvad og sagaer. Flot omslag, der slår vikingestemningen an. Det vrimler med folk i romanen, og persongalleriet i starten af bogen er en god hjælp. Det fylder 4 sider og giver ganske korte præsentationer med blot et enkelt ord eller højst et par linjer om hver person.

Ikke så munter og løssluppen som Robert Lows UlvehavetDen hellige Knud, men drabelig som Maria Hellebergs Den hellige Knud, som står på voksenbiblioteket, men også er henvendt til ungeIkke så munter og løssluppen som Robert Lows Ulvehavet, men drabelig som Maria Hellebergs , som står på voksenbiblioteket, men også er henvendt til unge.