Bøger / faglitteratur til børn

Papirmagi


Beskrivelse


Instruktioner i 10 tricks til at trylle med papir. F.eks. at gå tværs gennem et ark papir, svævende bæger og avis der bliver hel efter at have været revet i stykker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2014

af

af

Henriette Olesen

d. 13. okt. 2014

Hvis du er mellem 8 og 12 år, og elsker at underholde med trylleri og tricks, er denne bog lige noget for dig. Her får du mange idéer til at trylle med papir.

Bogen viser 10 tricks til at trylle med papir. Til hvert trick findes tegninger og vejledning til udførelse, på den måde kan du se, hvilke ting du skal bruge til tricket. Her er der mulighed for at underholde og forbløffe med enkle ting såsom at lave et papirtræ eller få en avis hel igen efter at have klippet den i stykker. Til slut er der forslag til flere bøger om trylleri.

Bogen er god, nem og overskuelig med tydelige tegninger til hvert trick. Nogle af trickene er simple, men de er svære at gennemskue for tilskuerne. Enkelte tricks kræver en del øvelse og fingersnilde, men de er sjove, når man har øvet sig. Denne bog er god, hvis du vil lære et par hurtige trylleri-tricks med papir. Bogen er let at slå op i, og på den måde kan du hurtigt finde et godt trick.

Der findes mange tryllebøger blandt andet TryllebogenKunsten at trylle Denne bog er dog mere enkel og nem at gå til. Denne bog er udgivet i serien "Mirakuløse magiske tricks", i denne serie findes også Kunsten at trylleDer findes mange tryllebøger blandt andet Tryllebogen Denne bog er dog mere enkel og nem at gå til. Denne bog er udgivet i serien "Mirakuløse magiske tricks", i denne serie findes også .