Bøger / skønlitteratur / roman

Passion


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Melissas forældre forhindrede at hun fik sin ungdoms elskede, men mange år senere møder hun Will igen under yderst dramatiske omstændigheder som følge af faderens forskerarbejde. Will er tidligere topagent og beskytter Melissa mod lejemordere, og under den hæsblæsende menneskejagt blusser alle følelserne op igen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2010

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 24. sep. 2010

Underholdningsroman med romantik, lidenskab og action, der på bagsiden præsenteres som James Bond for kvinder, og det er ikke skudt ved siden af.

Amerikansk underholdningsforfatter med en stribe romaner på cv'et, dette er nr. 2 på dansk. Den er lidt for lang og præget af gentagelser og klichéer, og fordanskningen virker ikke helt i top. Plottet er spændende og kærlighedsintrigerne bærer historien igennem. Melissa forelsker sig som ung i Will Hyde, som hendes overkontrollerende forældre ikke finder passende. De forlanger forholdet afbrudt, og mens Melissa føjer sig, kaster Will sig ud i en karriere som topagent og bliver milliardær. Melissas far har gjort en banebrydende opdagelse, som får ham dræbt, og nu er Melissa jaget vildt. Lejemordere er efter hende, Will kommer hende til undsætning, og fortidens følelser blusser op igen under den hæsblæsende menneskejagt. Romantisk omslagsfoto.

Man kan placere denne fortælling et sted mellem Harlan Coben, Susanne Staun og Mary Higgins Clark. Det litterære niveau er ikke så højt som hos Staun og der er genrens klichéer om liderlige mænd, kvindelige lykkeriddere og iskolde mordere. Hendes Venusmisundelse fra 1999 er lidt bedre og mere vittig.

Romantik og ramasjang for alle pengene. Actionfyldt kærlighedsroman om Melissa og Will, der fik forpurret deres ungdomskærlighed men mødes igen, da Will som ex-agent påtager sig at redde Melissa fra koldblodige lejemordere. Spændende underholdning i den lette ende af skalaen.