Bøger / skønlitteratur / roman

Så kom du


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


I New York forsøger fire kvinder at få livet med og uden børn til at fungere. De barnløse ønsker sig børn, en er rugemor, en er ægdonor og deres liv vikles ind i hinanden i jagten på det gode liv.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2012

af

af

Sanne Caft

d. 22. mar. 2012

Jennifer Weiner er en af de kendte chick lit-forfattere og her kommer endnu en titel fra hendes hånd, der vil glæde læsere af genren og forfatterskabet. Intet nyt under solen men genkendelsens glæde skal nok sælge den til fans.

Jennifer Weiner er den slags forfattere, der skriver romaner om og til kvinder. Emnerne er generelt kærlighed, parforhold, mænd og børn. I denne roman yderligere barnløshed og kunstig befrugtning. Formen for denne roman er set før: fire storbykvinder i New York, der kæmper med at få deres liv til at fungere, mens deres liv vikles ind i hinanden. Sprogligt letflydende og i genrens sædvanlig stil med fokus på humor, skæve betragtninger, kvindeliv og -turbulens.

Der er stadig liv i chick lit-genren, selv om den er ved at tørre ud. Kvinderne og de kvindelige forfattere er blevet ældre, så emnerne har generelt bevæget sig fra singleliv i tyverne til moder-trængsler og skilsmisser i fyrrerne. Den trend følger Jennifer Weiner.

Ny chick lit roman fra en af genrens produktive forfattere. Her er fire kvinder i New York, hvis liv med mænd, skønhedskrav, børn, barnløshed og jagten på det perfekte liv skildres i skiftende kapitler. Perfekt sommerlæsning til kvinder. Ikke dybsindigt men underholdende, hvis man kan lide genrens blanding af letbenenede betragtninger over nutidsliv i storbyen. Forsiden sælger og forfatternavnet ligeså.


Jyllands-posten

d. 21. maj 2012

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 21. maj 2012