Bøger / faglitteratur til børn / billedværker

Små scener fra en stor galakse : Lego Star wars


Beskrivelse


Fotografen Vesa Lethimäki iscenesætter Lego Star Wars figurer i miljøer inspireret af både filmene og finske vinterlandskaber.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 26. sep. 2017

Foto-kunstbog med de kendte Lego Star Wars modeller som hovedfokus. For alle der kan lide flotte billeder af Lego.

Forfatteren er Star Wars fan og legetøjsfotograf. Hans fotografier af de kendte Lego Star Wars modeller har tidligere været bragt i en lang række internationalt anerkendte magasiner såsom WIRED, NBC Today og Huffington Post, og hans værker har desuden også inspireret den visuelle side af den populære Lego filmen. Bogen indeholder en lang række af hans værker med tilhørende kommentarer, som ofte handler om hvordan billedet blev til eller om særlige udfordringer forfatteren mødte undervejs.

Det er en utroligt flot bog, som kan nydes af både børn og voksne. Vesa Lehtimäki har en særlig sans for dramatisk komposition for og et talent for levendegørelse af de små Lego figurer. Det er den flotteste Lego bog der endnu er udgivet.

For fans af universet kan også Den store bog om LEGO Star WarsLEGO Star Wars figurleksikon og LEGO Star Wars figurleksikon anbefalesFor fans af universet kan også Den store bog om LEGO Star Wars og anbefales.