Bøger / skønlitteratur / roman

Sommer i Paris


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Amerikanske Grace er vant til at have styr på det hele, men da hendes mand går fra hende på deres 25-års bryllupsdag, ender hun fortumlet i Paris. Her møder hun den 18-årige, engelske Audrey og de udvikler et stærkt venskab.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 22. apr. 2020

Amerikanske Grace er vant til at have styr på det hele, men da hendes mand går fra hende på deres 25-års bryllupsdag, ender hun fortumlet i Paris. Her møder hun den 18-årige, engelske Audrey, og de udvikler et stærkt venskab. Sød, charmerende og rørende feel good-historie for voksne kvinder.

Grace har styret sin lille kernefamilie med omsorg og blik for alle detaljer. Nu er deres datter på vej på college, og Grace har tænkt sig at invitere sin mand, Dave, på en romantisk rejse til Paris. Men på deres bryllupsdag annoncerer Dave, at han har mødt en ny og vil skilles. Grace er dybt chokeret over, at hendes så stabile og forudsigelige liv falder fra hinanden. Hun ender alligevel med at rejse alene til Paris, hvor hun som teenager havde en ubekymret sommer fyldt med forelskelse, før en tragedie ramte hendes familie. Da hun støder ind i den vrantne Audrey, viser det sig, at de har mere brug for hinanden, end man lige skule tro.

Vidunderlig og varm roman, som nok tager fat på både en hård skilsmisse og det at vokse op som barn af en alkoholiker, men som også er en læseoplevelse fyldt med romantik og parisisk stemning. Forsiden er indtagende pastel og stråler af feel good.

Venskabet mellem to generationer skildres også i Sue Moorcrofts En sommer i ItalienDen skønneste chokoladebutik i Paris, mens feel good-dronningen Jenny Colgan skildrer Paris i Den skønneste chokoladebutik i ParisVenskabet mellem to generationer skildres også i Sue Moorcrofts En sommer i Italien, mens feel good-dronningen Jenny Colgan skildrer Paris i .