Bøger / skønlitteratur / roman

Sommeren jeg mødte dig


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


To veninder forelsker sig i den samme mand i en engelsk badeby i 1950'erne. Mange år senere bliver den ene meget klogere på, hvad der egentlig skete.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 25. maj 2016

To veninder forelsker sig i 1950'erne i den samme mand. Nu 50 år senere bliver trådene redt ud, og meget ville være blevet anderledes, hvis det var sket tidligere. En romantisk kærlighedsroman, som der vil være mange kvindelige læsere til overalt.

I en lille kedelig engelsk badeby i 1950'erne forelsker en veninde sig i en eksotisk søn af en frugtimportør. Det gør hendes veninde også, samtidig med at hun kredser om de bohemetyper, der til lillebyens letantændelige forargelse lever et flagrende og uanstændigt liv i en villa ved havet. 50 år senere skal villaen renoveres, og skæbnehistorier fra dengang og nu rulles op. Nogle falder for de forkerte, andre bliver gravide med de forkerte. Nogle har levet på en løgn og vælger at blive, mens andre bryder op.

Romantisk intriger og delikate forviklinger er der mange af og beskrivelser af mere eller mindre forvirrede kvinders hverdag og kærlighedsliv. Det er en underholdende roman og en af Jojo Moyes' tidlige, men uden den letløbende og afvæbnende charme, som kendetegner hendes senere romaner. Faktisk er den lidt gumpetung, og hvis ikke der stod Jojo Moyes på forsiden, ville den nok komme til at leve i relativ ubemærkethed.

En tidlig Jojo Moyes, der først nu bliver oversat til dansk. Den kan bruges på linje med navne som fx Liane Moriarty, Cecilia Ahern eller Kate Morton.


litteratursiden.dk

d. 2. aug. 2016

af

af

Anne Juul Andersen

d. 2. aug. 2016

Sommeren jeg mødte dig emmer af engelsk charme. En romantisk og underholdende kærlighedsroman, der dog ikke er ligeså god som Jojo Moyes' andre bestseller romaner. Jeg er kæmpe fan af Jojo Moyes. Mig ...


Weekendavisen

d. 1. juli 2016

af

af

Katinka Bruhn

d. 1. juli 2016