Bøger / faglitteratur / kogebøger

Spis dig slank - naturligvis : 30 år med De Danske Vægtkonsulenter


Beskrivelse


I anledning af De Danske Vægtkonsulenter fylder 30 år har kogebogsforfatteren og stifteren af foreningen udgivet nogle af de bedste opskrifter fra hendes tidligere bøger. Udover gode råd fra DDVs kostprogram indeholder bogen mere end 200 opskrifter forsynet med kalorietabel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. feb. 2011

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 8. feb. 2011

Henvender sig til de flittige lånere af de øvrige bøger fra De Danske Vægtkonsulenters stifter, og til andre der søger fedtfattige opskrifter og inspiration til vægttab.

DDV har 30 års jubilæum og det fejres med denne bog. Den indeholder hele historien om DDV, spørgsmål og svar, succeshistorier fra 4 vægtkonsulenter, et kapitel om personligt lederskab og ansvar for eget vægttab og nødplaner for hvordan man klarer sig igennem højtider og ferier uden at bryde reglerne. Der er mere end 200 opskrifter fra de nordiske lande og indimellem kapitler om at komme godt i gang, bevare motivationen og bevare et vægttab. Opskrifterne er korte og enkle med indbydende billeder og næringstabel. Jeg synes, at det er en fin bog hvor der stilles relevante spørgsmål og gives motivation til at tage beslutning om vægttab. Den bærer dog præg af, at DDV er en forretning, og at produktet skal sælges. Der er udbredt brug af DDV's produkter i opskrifterne, men de bør sagtens kunne erstattes med et andet let produkt. Tabellerne i bunden over, hvor mange af dine x'er en opskrift forbruger, vil være volapyk for dem, der ikke har prøvet DDV, men kan nemt ignoreres.

Bogens format og opbygning ligner de øvrige bøger med titelbegyndelsen "Spis dig slank", dog med endnu større vægt på succeshistorier og råd til at bevare motivationen.

Indbydende slankekogebog som især vil tiltale DDV's tilhængere men som også kan bruges af andre.