Bøger / faglitteratur

Spørg dine engle - og få guddommelig hjælp til at skabe mirakler


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om at søge hjælp, inspiration og omsorg fra englene.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj 2015

af

af

Christine Christensen

d. 18. maj 2015

Englene omgiver os med kærlighed og er altid villige til at hjælpe når vi ønsker forandring eller har brug for et mirakel. Til alle, der interesserer sig for bøger om spirituelle emner, engle og alternative metoder til selvudvikling og healing.

Kyle Gray, Skotlands yngste medie, beskriver hvordan man kan modtage rådgivning, hjælp og vejledning fra englene. Kyle Gray er bl.a. foredragsholder, klummeskribent, reiki-healer og medie for engle, og det er disse evner han benytter sig af i sin daglige kontakt med en højere bevidsthed. Bogen er fuld af eksempler og beretninger fra hans omfattende virke med bønner og bekræftelser. Bogen indeholder en omfattende beskrivelse af de forskellige ærkeengle og en lang række bønner, der er velegnede til at få kontakt med lige præcis den gruppe engle man har brug for.

Bogen er lettilgængelig og øvelser og cases er beskrevet, så alle kan få noget ud af at læse dem. Kyle Gray taler direkte til læseren i et hverdagssprog, med mange råd og eksempler.

Grays første bog EnglehviskerenEngle i mit hårEt budskab om håb fra englene var en mere personlig beretning om at leve med daglig kontakt til engle og afdøde. Denne bog minder i stil og layout meget om Lorna Byrnes Engle i mit hår eller Et budskab om håb fra engleneGrays første bog Englehviskeren var en mere personlig beretning om at leve med daglig kontakt til engle og afdøde. Denne bog minder i stil og layout meget om Lorna Byrnes eller Et budskab om håb fra engleneGrays første bog Englehviskeren var en mere personlig beretning om at leve med daglig kontakt til engle og afdøde. Denne bog minder i stil og layout meget om Lorna Byrnes Engle i mit hår eller .