Bøger / faglitteratur / øvelser

Stærk


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


I billeder og tekst vises hvordan man som både øvet eller nybegynder styrketræner bedst muligt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 14. mar. 2017

I billeder og tekst viser Jacob Beerman hvordan man som øvet eller nybegynder styrketræner bedst muligt. Til interesserede i styrketræning.

Jacob Beerman har i ti år været på landsholdet for styrkeløft og har vundet flere medaljer ved EM og VM. I denne bog giver han gode råd og tips til hvordan man styrketræner og styrkeløfter bedst muligt. Beerman trækker dels på sin egen erfaring og dels på den han har opnået ved at være træner for andre og drive sitet maxer.dk. I kapitler som: "Sådan bliver du stærk", "Bevægelse i et større perspektiv", "Løfteteknik", "Mental styrke" og "Alt det udenom træningen" viser og forklarer han øvelser og råd. Bogen er illustreret.

Beermans bog er i skarp konkurrence med de mange træningsbøger der udkommer. Modsat mange af de andre bøger har Beerman ikke noget "quick fix" til at blive stærk, da han mener styrke kommer af tålmodighed og hårdt arbejde. Øvelserne i bogen er nemme at gå til og godt forklaret. Til nogle af løftene skal man alliere sig med en ven der sikrer at man gør det rigtigt. Modsat andre bøger om styrketræning er denne mere tilgængelig og ikke kun til øvede vægtløftere.

Beermans bog minder om bøger som Træn som en mandFunktionel træning og Funktionel træningBeermans bog minder om bøger som Træn som en mand og .