Bøger / faglitteratur / kogebøger

Stram op kuren


Beskrivelse


Ugeplan som supplerer Vægtkonsulenternes grundlæggende kostprogram i de perioder hvor vægttabet går lidt langsomt eller måske går helt i stå.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2013

af

af

Alma Lind Jensen

d. 1. feb. 2013

Bøgerne kan blive efterspurgt af personer, der er eller har været på De Danske Vægtkonsulenters/Vægtkonsulenternes program og kan formidles sammen med andre bøger herfra samt i forbindelse med slankeudstillinger o.l.

Der er tale om 2 små tynde hæfter, der hver indeholder en kostplan for en uge. Et vægttabforløb er ikke en stabil proces, hvor vægttabet sker flydende med 1 kg. om uge. Der vil være op- og nedture i forløbet, og nogen gange rammer man "muren", vægttabet stagnerer eller man tager måske oven i købet lidt på. Så er det, man kan ty til ét af disse hæfter og vælge at gå på en (næsten) kulhydratfri uge eller en "bare" opstramning. I begge tilfælde vil man, såfremt man overholder ugeplanen, komme i gang med vægttabet igen og samtidig være sikker på at få de næringsstoffer, man skal have. Begge bøger har eksempel på en kostdagbog og en lille peptalk omkring motion.

I tråd med De Danske Vægtkonsulenters/Vægtkonsulenternes øvrige titler så som Sundt & let i hverdagen, 2011.

To små hæfter hver med en madplan for 1 uge. Begge bøger er beregnet til at sætte gang i et vægttab, der er gået i stå.Informationer og udgaver