Bøger / faglitteratur / kogebøger

Vejen til et sundt & slankt liv


Beskrivelse


Opskrifter på sund og slankende mad samt enkle facts og basal viden om sundhed og ernæring, f.eks. om blodsukker, kolesterol, glykæmisk indeks, kulhydrater og motion.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2010

af

af

Katja Larsen

d. 21. sep. 2010

Vejen til et sundt & slankt liv er en god lille bog til alle der ønsker at tabe sig vha. kostomlægning.

Vejen til et sundt & slankt liv er udgivet af De Danske Vægtkonsulenter. Ca. halvdelen af bogen indeholder opskrifter på kaloriefattige hovedretter og desserter. Den anden halvdel af bogen er teori med kostråd om, hvordan læseren holder sit kolesteroltal nede og blodsukkeret stabilt. Dette er en fin lille udgivelse som vil fungere fint sammen med andre udgivelser fra De Danske Vægtkonsulenter, hvor fokus mere er på opskrifterne. Teorien om antioxidanter, glykæmisk indeks mm. er forståeligt, og opskrifterne er også til at gå til.

Inge Kauffeldt har skrevet diverse andre bøger for De Danske Vægtkonsulenter. Denne udgivelse udmærker sig ved at være en kombination af et slags opslagsværk i teori om sundhed og en slankekogebog, hvor bøgerne med titelbegyndelsen "Spis dig slank" primært indeholder opskrifter.

Dette hæfte fra De Danske Vægtkonsulenter er et godt sted at starte, når man vil vide noget om sundhed og hvordan man slanker sig via kosten. Det virker rigtig godt, at der efter hvert teoriafsnit følger en opskrift på et lækkert slankemåltid.