Bøger / faglitteratur

Styr på mål - læringsmål, tegn og progression


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Sæt ord på undervisning og læring ; Fælles mål ; Årsplan ; Brugbare læringsmål ; Mål på tværs , Læringsmål og læringsveje ; Inddragelse af eleverne ; Niveauer og taksonomier ; Evaluering


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 17. aug. 2015

Læringsmål er blevet en central brik i planlægningen og selve udførelsen af undervisning i grundskolens fag. Denne bog guider undervisere igennem processen med at udarbejde årsplaner og lave konkrete læringsmål for de forskellige undervisningsforløb. Bogen har relevans for undervisere samt lærerstuderende.

Bogen fortæller, hvordan man på baggrund af Fælles Måls færdigheds- og vidensmål kan lave årsplaner og opsætte læringsmål for undervisningsforløb og læringsprocesser i grundskolens forskellige fag og på tværs af fagene. Derudover er der også kapitler om taksonomi og progression samt om inddragelse af eleverne i læringsmålsprocessen.

Det er en yderst velstruktureret bog, som på en god måde får ført undervisere ind i arbejdet med at opsætte tydelige læringsmål og se tegn på læring. En god hjælp til at se sin planlægning og undervisning med andre øjne.

Der er meget fokus på læringsmål i grundskolens pædagogiske verden. Der udkommer derfor også en del gode bøger om emnet. Vil man læse mere, kan man læse videre i titler som eksempelvis De gode læringsmålLæringsmål og taksonomiske redskaber og Læringsmål og taksonomiske redskaberDer er meget fokus på læringsmål i grundskolens pædagogiske verden. Der udkommer derfor også en del gode bøger om emnet. Vil man læse mere, kan man læse videre i titler som eksempelvis De gode læringsmål og .


Dansk pædagogisk tidsskrift

2016, nr. 1

af

af

Bodil Christensen

2016, nr. 1