Bøger / faglitteratur / opskrifter

Sund, glad og gravid : din baby bli'r, hvad du spiser og tænker!


Beskrivelse


Vejledning til gravide og kvinder, der ønsker at blive gravide, om hvordan kost, tankemønstre og omgivelser påvirker graviditeten samt moderen og barnets sundhed.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 17. maj 2017

For alle kommende mødre (og fædre), der gerne vil leve sundt før, under (og efter) graviditeten - samt dem, der har svært ved at blive gravide.

Forfatterne er Lene Hansson, der bl.a. er forfatter, kostvejleder og madskribent og Christina Hedegaard - "Mama Christina" - der bl.a. er fødselscoach og studievært på Kanal 1 med tv-programmet "Doula" (omhandler graviditet). Bogen har 10 kapitler: Oprindelig graviditet, kostvejledning, graviditetstype, omgivelsernes indflydelse, opdater bedstemor, naturens go-knap og stopsignaler, storkekuren, baby i livmoderen, rebozo-massage og opskrifter. Bogen er både henvendt til gravide med råd og vejledning omkring graviditeten og alt, hvad der følger, men også til dem, der har svært ved at blive gravide. Her er - primært kostmæssig - vejledning som fx storke-metoden, der omhandler syre-base-balancen, tarm, overvægt, vand, kosttilskud og emotioner (følelser). Bagest i bogen er en links, bog-og henvisningssamling, et opskriftsregister samt et grundigt alfabetisk register.

Det er en ret opdateret vejledning for gravide - både mht. kost og miljøet omkring os. Miljøet består både af det fysiske, kemiske og de mennesker, vi omgiver os med, med alle de betydninger det giver den gravide. Mange vil sikkert kende begge forfattere fra bøger og tv-programmer.

Der er tidligere udkommet: Bliv gravidBliv naturligt gravid, som er mest sammenlignelig med denne bog, samt Bliv naturligt gravid, der fokuserer meget på ayurvedaDer er tidligere udkommet: Bliv gravid, som er mest sammenlignelig med denne bog, samt , der fokuserer meget på ayurveda.