Bøger / faglitteratur / vejledninger

Sund med meditation : lær den kraftfulde teknik Body Calm, der hjælper din krop med at heale og forblive sund


Beskrivelse


Introduktion til meditationsformen Body Calm. Med gennemgang af "7 hemmelige kilder til stress", som fører til sygdom, og som kan undgås ved at bruge Body Calm. Til sidst om en teknik til at øge sin kropslige bevidsthed samt en udførlig liste over lidelser i krop og sind som kan afhjælpes.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 13. maj 2016

Ny metode kombinerer meditation og healing for at aktivere kroppens selv-helbredende kraft. Til de der søger vejledning i alternative behandlingsmetoder og interesserede i meditation og nærvær.

Forfatteren er anerkendt meditationslærer i USA, og står bag meditationsteknikkerne Mind Calm og Mind Detox. Her har han udviklet Body Calm, hvor han kombinerer meditationsteknikker og udsagn for at afstresse og helbrede kroppen. Bogen er inddelt i 3 dele, hvor han først introducerer begrebet Body Calm og teknikken. I anden del gennemgår han "7 hemmelige kilder til stress", som han hævder er de ting der fører til sygdom, og som man kan undgå ved at bruge teknikken. Sidste del indeholder en teknik til at øge sin kropslige bevidsthed samt en udførlig liste over lidelser i krop og sind som kan afhjælpes.

En grunding og overskuelig guide, der er skrevet i et flydende og entusiastisk sprog. Der er en god rød tråd mellem kapitlerne, der alle afsluttes med en opsummering. Det er tydeligt, at forfatteren har meget viden på området, og selvom meget er kendt stof, er det serveret på en ny måde. Teknikken er forholdsvis simpel og forklaret på en måde der er let at forstå.

Lev med livets katastroferFind din indre kraftHelbred dig selvLev i nuets kraft, Find din indre kraft og Helbred dig selv er gode og seriøse bud på lignende litteratur. Teknikker til nærvær og bevidsthed findes i Lev i nuets kraftLev med livets katastrofer, og Helbred dig selv er gode og seriøse bud på lignende litteratur. Teknikker til nærvær og bevidsthed findes i Lev i nuets kraftLev med livets katastrofer, Find din indre kraft og er gode og seriøse bud på lignende litteratur. Teknikker til nærvær og bevidsthed findes i Lev i nuets kraftLev med livets katastrofer, Find din indre kraft og Helbred dig selv er gode og seriøse bud på lignende litteratur. Teknikker til nærvær og bevidsthed findes i .