Bøger / skønlitteratur til børn / roman

The hollows. Bind 3 : Alt andet end død


Beskrivelse


Heksen Rachel Morgan genser en magtfuld dæmon, der vil indkassere den belønning, hun stillede ham i udsigt, da han vidnede mod en gangsterkonge. Det bliver en kamp, hvor Rachel kan risikere at miste sin sjæl for evig tid.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2014

af

af

Stine Veisegaard

d. 7. mar. 2014

Tredje del i serien The hollows, som er en dark fantasy serie med en tvist af chick lit og hverdagsrealisme. Målgruppen er piger fra 14 år og voksne kvinder.

Hovedpersonen er den unge og smukke heks Rachel Morgan. Hun arbejder som detektiv i Cincinnatis underverden, hvor mennesker eksisterer side om side med vampyrer, dæmoner og andre overnaturlige væsener. Bogen begynder med et hæsblæsende møde med ærkefjenden, dæmonen Algaliarept. Senere redder Rachel en over tusind år gammel elverprinsesse, kæmper mod varulve og begynder at date en ny spændende mand. Bogen, der er fyldt med skurke og onde væsener, er skrevet i et levende og flydende sprog. For at give læseren det fulde udbytte, vil jeg dog anbefale at begynde med første bind. I USA er The hollows en ret omfattende serie med 20 udgivelser, der udover romanerne også omfatter en række noveller, en graphic novel samt en guide til "The hollows universet". Forfatteren bag serien er Kim Harrison, som er et pseudonym for forfatteren Dawn Cook, under hvilket navn hun også har udgivet en række andre fantasy bøger.

Kan sammenlignes med Dødens instrumenter og Mørkets kræfter. Serien er et godt bud til piger, der har nydt Twilight-serien, men nu er blevet ældre og stadig er fascineret af fantasygenren.

Bind tre i en aktionsfyldt dark fantasy-serie. En rigtig page turner på 740 velskrevede sider, fyldt med trivi, klicher og en underliggende sort humor. Dette bind vil også falde i målgruppens smag.


litteratursiden.dk

d. 30. maj 2014

af

af

Jette S. F. Holst

d. 30. maj 2014

Endnu et underholdende og actionfyldt bind i serien om den rødhårede hekse-detektiv, Rachel og hendes partnere, vampyren Ivy og alfen Jenks Jeg må indrømme, at jeg morer mig stråle...