Bøger / faglitteratur

The mind of the leader : sådan leder du dig selv, dine medarbejdere og din organisation til at skabe ekstraordinære resultater


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. nov. 2018

af

af

Jytte Bræmer

d. 19. nov. 2018

Mindfulness, uselviskhed og medfølelse er de tre kvaliteter, som er fundamentale for den succesfulde leder. En direktør for et internationalt konsulentfirma står bag bogen for ledere.

Forfatteren er dansker, bosat i New York og leder af konsulenthuset Potential Project, der baserer sin viden og praksis på interviews og arbejde med et væld af ledere i store virksomheder gennem 10 år. Selvindsigt og det at kunne lede sig selv er forudsætningen for at kunne lede andre. Ledelse er et mentalt stykke arbejde, hvor medarbejderne er i centrum, og evnen til at fokusere og være tilstede er lige så vigtig som fordybelse inden for finansiel analyse og tidsstyring. Bogen igennem referes der til et hav af undersøgelser, cases fra firmaets arbejde og efter hvert kapitel er der en række øvelser til at blive bedre til fokusering, medfølelse og uselviskhed. Der kan købes en app med træningsplaner og øvelser.

En ledelsesbog, der baserer sig på mentale teknikker, større bevidsthed om selvindsigt, fokus på medarbejdernes trivsel og velbefindende. Velskrevet, informationsmættet, er ikke svær at gå til, men kræver noget af sin læser, man skal være indstillet på at arbejde med sig selv for at få noget ud af bogen.

Hører til i en nyere trend indenfor ledelse, hvor ledelsesgrundlager er følelsesbaseret. Senest i Morten Albæks nyeste bog Ét liv, én tid, ét menneskeFølelser i ledelse, men også i Følelser i ledelseHører til i en nyere trend indenfor ledelse, hvor ledelsesgrundlager er følelsesbaseret. Senest i Morten Albæks nyeste bog Ét liv, én tid, ét menneske, men også i .


Berlingske tidende

d. 12. dec. 2018

af

af

Rune Selsing (f. 1982)

d. 12. dec. 2018


Jyllands-posten

d. 12. jan. 2019

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 12. jan. 2019