Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tork og Hest - på nye eventyr


Beskrivelse


De to venner Tork og Hest rejser jorden rundt på 29 kufferter. Undervejs møder de mange spændende mennesker - men nogen i Danmark har pludselig brug for deres hjælp.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. feb. 2015

af

af

Rikke Skram-Skuldbøl

d. 3. feb. 2015

En eventyrlysten dreng og en godmodig hest sejler jorden rundt på 29 kufferter. Undervejs møder de mange spændende mennesker. Højtlæsning fra 5-8 år.

I tredje bog om drengen Tork og hesten Hest sejler de to venner jorden rundt på 29 kufferter, som de i bog nr. to arvede fra en kuffertfabrik i Holland. Undervejs lærer de en masse spændende mennesker at kende - bl.a. en tysk sangerinde, en sømand og en rigtig prinsesse. Da de møder en brevdue, som medbringer et brev fra en pige, som er i stor fare, må de skynde sig hjem til Danmark.

En interessant bog med en såvel humoristisk som filosofisk tilgang. Bogen indeholder lærende elementer, idet der også er fokus på tal og bogstaver, der kan anvendes som udgangspunkt for dialog. Anderledes højtlæsning på den absolut gode måde.

Kan sammenlignes med andre af forfatterens bøger til højtlæsning - fx Hundrede historier samt Thomas Windings bøger om Hunden Mester.


litteratursiden.dk

d. 30. nov. 2015

af

af

Litteratursiden

d. 30. nov. 2015

En lille perle af en anderledes oplæsnings bog for de 5-8-årige. Bogen er skrevet af Louis Jensen og hans helt specielle skrivemåde mærkes i bogen. Drengen Tork og hans ven Hest tager på en tur rundt ...