Bøger / faglitteratur

Undgå Alzheimer : opdag de virkelige årsager og styrk organismen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. aug. 2016

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 26. aug. 2016

Bogen henvender sig til dem der vil have gode råd til ændring af livsstil for at forebygge og/eller leve med Alzheimer, og er samtidig en kritik af medicinalindustrien.

Andreas Moritz (død 2012) var naturlæge, han har udgivet flere, lidt kontroversielle bøger om alternativ behandling, fx Elsk din lever og lev længere. I denne bog kritiserer han medicinalindustrien, kaldet Big Pharma. Med udgangspunkt i empiriske undersøgelser behandler han årsagerne til at flere og flere får Alzheimer, og giver konkret vejledning til hvordan man kan ændre livsstil og undgå sygdommen. Sindet, kost og motion er vigtige faktorer, og bogen indeholder bl.a. en gennemgang af en række gavnlige fødevarer, krydderier og tilskud, samt en gennemgang af motionsformer - både for krop og hjerne. Til de der har sygdommen gives råd til at lindre symptomerne, og et håb for fremtiden med sygdommen. Allersidst findes omfattende links-samling samt præsentation af forfatterens andre bøger.

Spændende læsning om medicinalindustrien og gode, underbyggede råd. En omfattende bog med mange fagudtryk og henvisninger, som gør den lidt tung at læse, men den fungerer fint som opslagsbog. Tonen kan være lidt for amerikansk og frelst, men forfatteren virker troværdig.

Rådene i 100 simple ting du kan gøre for at forebygge Alzheimers og aldersrelateret demensSlut fred med dit hjerte og helbred dig selvFarvel til sukkersygeElementære skridt til at blive sund og raskKræft er ikke nogen sygdom! ligner dem i denne bog. Læsere vil også være interesserede i forfatterens andre bøger Slut fred med dit hjerte og helbred dig selv, Farvel til sukkersyge, Kræft er ikke nogen sygdom!Rådene i 100 simple ting du kan gøre for at forebygge Alzheimers og aldersrelateret demens ligner dem i denne bog. Læsere vil også være interesserede i forfatterens andre bøger , Farvel til sukkersyge, Kræft er ikke nogen sygdom!Rådene i 100 simple ting du kan gøre for at forebygge Alzheimers og aldersrelateret demens ligner dem i denne bog. Læsere vil også være interesserede i forfatterens andre bøger Slut fred med dit hjerte og helbred dig selv, Farvel til sukkersyge, Kræft er ikke nogen sygdom!Rådene i 100 simple ting du kan gøre for at forebygge Alzheimers og aldersrelateret demens ligner dem i denne bog. Læsere vil også være interesserede i forfatterens andre bøger Slut fred med dit hjerte og helbred dig selv, Farvel til sukkersyge, .