Bøger / faglitteratur

Vilde dyr i haven


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Villahaverne ; Planlæg haven ; Planter til vilde dyr ; Græsplænen ; Vand i haven ; Naturlige levesteder i haven ; Føde til havens dyr ; Boliger til havens dyr ; Nattens dyr ; Upopulære dyr ; Tabel over fødeplanter til dyr


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 13. dec. 2016

Vil du gerne invitere det vilde dyreliv ind i din have og skabe en større biodiversitet, finder du i denne bog inspiration og hjælp til at gøre det. For haveejere.

Parcelhushaver udgør en stor del af Danmarks naturarealer, og de har derfor en stor betydning for vores biodiversitet. I bogen her har mange interessenter i Nordjylland herunder Aalborg Zoo, Aalborg Universitet og Haveselskabet samlet deres erfaringer og viden om de danske vilde dyr, og hvordan vi kan invitere dem indenfor i vores haver og leve sammen med fugle, krybdyr og insekter. Her er hjælp til at planlægge haven og sørge for de rette betingelser fx vha planter og adgang til vand, og man kan finde inspiration til at skabe naturlige levesteder og boliger også til de mere upopulære dyr som muldvarpen. Bogens forfattere er henholdsvis zoologer og erfarne havefolk, som i bogen samler op på viden indsamlet i forbindelse med en række foredrag afholdt i Aalborg Zoo samt i dialogen med nordjyske haveejere.

Der er mange gode råd og fif at hente i denne bog, og de mange fotos giver bestemt lyst til at invitere de vilde dyr indenfor i haven.

Dyr i havenInsekthaven med blomstereng og insekthoteller og Insekthaven med blomstereng og insekthoteller er begge bøger, hvori man kan finde hjælp til at øge biodiversiteten i havenDyr i haven og er begge bøger, hvori man kan finde hjælp til at øge biodiversiteten i haven.