Bøger / faglitteratur

Vise ord for glade gubber : 109 opløftende tanker til den fortsatte færd


Beskrivelse


Den pensionerede tidligere ambassadør for Sverige giver flere gode råd til et liv som pensionist. Rådene har omdrejningspunkt i at fokusere på det positive i tilværelsen og se nye muligheder højt oppe i alderen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2016

af

af

Henrik H Pedersen

d. 4. okt. 2016

109 vise tanker. Forfatteren fokuserer på det positive i tilværelsen og ser nye muligheder højt oppe i alderen. Er primært til dem som er pensionister eller nærmer sig pensionsalderen.

En efterfølger til Håndbog for glade gubber af samme forfatter. Bogens 109 opløftende tanker kommer rundt om mange af livets eksistentielle spørgsmål. Forfatteren fokuserer især på det at blive ældre. For mange kan årene mellem 65 og 80 år blive de bedste i livet hvis man ser de positive muligheder, bliver ved med at se fremad og sætter sig mål, står der bl.a. i bogen. Den store forandring består i at man nu selv kan skabe et nyt liv hvilket er hvad friheden handler om. Bogens forfatter Dag Sebastian Ahlander er pensioneret ambassadør for Sverige og bl.a. børnebogsforfatter.

Humoristisk og tankevækkende bog med indbydende tekstmæssig layout. Især til den ældre målgruppe, men kan også nå endnu bredere ud. Bogen er desuden nem at læse med en tydelig og læsevenlig typografi.

For samme læsere findes Farvel arbejde - goddag frihedKunsten (ikke?) at gå på pensionGenopfind dit livHåndbog for glade gubber , Kunsten (ikke?) at gå på pension og Genopfind dit liv Håndbog for glade gubberFor samme læsere findes Farvel arbejde - goddag frihed , og Genopfind dit liv Håndbog for glade gubberFor samme læsere findes Farvel arbejde - goddag frihed , Kunsten (ikke?) at gå på pension og Håndbog for glade gubberFor samme læsere findes Farvel arbejde - goddag frihed , Kunsten (ikke?) at gå på pension og Genopfind dit liv .