Bøger / faglitteratur / opskrifter

Yndlingsstrik 3


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


12 feminine strikdesigns lige fra sweatre, cardigans, jakker, en taske, en hue og til et sjal.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 27. sep. 2016

Til strikkere med et vist kendskab til håndværket kommer her den tredje udgivelse fra Katrine Hannibal med strikkeopskrifter på tøj og tilbehør i nordisk stil til kvinder.

Som i Yndlingsstrik 2, 2016, er Katrine Hannibal her gået sammen med Camilla Vad, og sammen har de skabt 9 strikkedesigns af sweatre, cardigans og tilbehør såsom sjal, hue og taske. Som et supplement til strikkeopskrifterne indeholder bogen også 3 andre designs til garderoben. Foruden en strikket/broderet broche og en pung til telefonen lavet i fladsyning viser bogen, hvordan man kan brodere fx sit yndlingscitat på en skjortes bærestykke. De 12 designs er skabt ud fra de samme tanker om bæredygtighed, som Katrine Hannibals firma önling bygger på, og i samarbejde med Isager Garn.

En bog med 12 dejlige designs til kvinder i nordisk stil til efteråret og vinteren.

Bogen er helt på linje med de to tidligere udgivelser Yndlingsstrik 1Yndlingsstrik 2, 2016, og Yndlingsstrik 2, 2016. Der udkommer en del opskriftsamlinger med tøj og tilbehør til kvinder fra forfattere som fx Annette Danielsen og Susie HaumannBogen er helt på linje med de to tidligere udgivelser Yndlingsstrik 1, 2016, og , 2016. Der udkommer en del opskriftsamlinger med tøj og tilbehør til kvinder fra forfattere som fx Annette Danielsen og Susie Haumann.