Bøger / faglitteratur / opskrifter

Ægte glutenfri aftensmad


Beskrivelse


Kogebog med helt glutenfrie opskrifter på aftensmad. Henvender sig primært til glutenallergikere, men her er masser af inspiration til alle andre også.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2021

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 18. feb. 2021

Kogebog med helt glutenfrie opskrifter på aftensmad. Henvender sig primært til glutenallergikere, men her er masser af inspiration til alle andre også.

Forfatteren har selv været glutenallergiker, siden hun var 13 år og har derfor afprøvet og udviklet mange forskellige opskrifter uden gluten. Her er hun nået til aftensmad. Bogen starter med en to-siders indholdsfortegnelse, der er opdelt i: Kød, Pasta, Fisk, Salat, Andet og Dessert. Hver opskrift har en indledning, angivelse af hvor mange retten er til, en/flere ingredienslister samt en opskriftsvejledning og et foto af resultatet. Ingredienserne er primært velkendte, men der er også en del alternativer til fx mel og lignende produkter. Bagest er en side med et alfabetisk register. Forfatteren kan følges på sin blog: La Mia Cucina.

Opskrifterne minder meget om opskrifter, vi kender - blot med andre ingredienser, hvor der ellers ville være brugt produkter med gluten. Selv om der er alternative ingredienser, kan de fås i velassorterede supermarkeder og specialbutikker. Virkelig brugbare og inspirerende opskrifter.

Forfatteren har tidligere udgivet Ægte glutenfriGlutenfri julGlutenfrie årstiderNemt glutenfrit og Glutenfri jul, der begge er i samme stil. Af andre nyere glutenfrie kogebøger findes bl.a. Glutenfrie årstider og Nemt glutenfritForfatteren har tidligere udgivet Ægte glutenfri og , der begge er i samme stil. Af andre nyere glutenfrie kogebøger findes bl.a. Glutenfrie årstider og Nemt glutenfritForfatteren har tidligere udgivet Ægte glutenfri og Glutenfri jul, der begge er i samme stil. Af andre nyere glutenfrie kogebøger findes bl.a. og Nemt glutenfritForfatteren har tidligere udgivet Ægte glutenfri og Glutenfri jul, der begge er i samme stil. Af andre nyere glutenfrie kogebøger findes bl.a. Glutenfrie årstider og .