Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Bent Bandit klæder sig ud


Beskrivelse


Bent Bandit og Makker er sultne. Bent vil derfor hugge noget mad. Han forsøger at klæde sig ud. Men det er ikke nemt at stjæle mad, specielt ikke da han møder Fru Mopsen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2018

af

af

Stine Bille

d. 19. jan. 2018

To nye titler i serien om Bent Bandit. Begge bøger fortæller en historie om Bents forsøg på at stjæle, først en bank og senere noget mad. Læs om det lykkes for Bent Bandit. For 7-9-årige.

I "Bent Bandit og Makker" ser Bent at Fidusa lister rundt og ser mistænksom ud. Mon hun skal røve en bank? Bent spørg om han må være med. Det må han godt, men kun hvis han tager sin hund med. Bent lover det, og den herreløse hund som stod ved siden af Bent Bandit blev hurtigt hans Makker. Sammen hjælper de Fidusa med at røve banken. I "Bent Bandit klæder sig ud" er både Bent og Makker sultne. Bent vil derfor hugge noget mad. Han forsøger at klæde sig ud, og ser noget sminke på hylden. Han smører et tykt lag i ansigtet, så han kommer til at ligne en dame. Men der er ikke nemt at stjæle mad, specielt ikke da han møder Fru Mopsen. begge bøger har lix 5.

To gode og sjove letlæsningsbøger om banditten Bent. Bøgerne har flotte farverige humoristiske tegninger, som er med til at lette læseforståelsen.

Der findes flere bøger i samme serie fx Bent Bandit har en paraply. Andre sjove bøger kunne fx være serien "Den lille heks" af samme forfatter.