Bøger / faglitteratur til børn

Boxer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. sep. 2016

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 6. sep. 2016

Flot fagbog om hunderacen boxer med mange billeder. Bogen kan læses højt for børn fra 5 til 7 år og selvlæses fra 8 år.

Bogen har mange billeder af forskellige boxere og korte tekster. De første afsnit fortælles af en boxer som jeg-fortælling. Der er en fysisk beskrivelse, hundens historie, fra hvalp til voksen og beskrivelse af træningsmuligheder og boxeren som brugshund. Teksten er tydelig med stor skriftstørrelse, svære ord er delt fx energi-bundt og dyr-læge. Til sidst en løftet pegefinger om at man skal tænke sig godt om, før man køber en hund. Og man skal passe godt på den. Bogen er en blanding af fuldside-billeder med tekstbokse, samt indsatte fotos imellem teksten. Ordforklaring af 3 ord og stikordsregister på sidste side. Bogen er en del af serien "Populære hunderacer" som også omfatter beagle, schæfer, golden retriever og labrador retriever. Forfatteren har lavet lignende bøger i serien "Pattedyr verden rundt" om ulven og havodderen.

Det er en god fagbog med flotte billeder og mange brugbare oplysninger ved overvejelse om anskaffelse af en boxer. Teksten er lix 20,3 og er letlæselig med stor skrift. Bogen kan bruges både til fritidslæsning og faktalæsning.

Den ligner meget de andre i serien fx BeagleBoxer. Der er flere oplysninger om boxeren i Boxer, som er for voksneDen ligner meget de andre i serien fx Beagle. Der er flere oplysninger om boxeren i , som er for voksne.Informationer og udgaver