Bøger / faglitteratur / vejledninger

Den lille bog om odderens filosofi : en legende let, eventyrlysten og bekymringsløs måde at leve på


Beskrivelse


Odderen er indbegrebet af rendyrket glæde. Lad legen og nysgerrigheden få plads i dit liv med dette nuttede og sjove dyr som guide. Humoristisk lommebog for dig, der ønsker større livskvalitet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2022

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 21. jan. 2022

Odderen er indbegrebet af rendyrket glæde. Lad legen og nysgerrigheden få plads i dit liv med dette nuttede og sjove dyr som guide. Humoristisk lommebog for dig, der ønsker større livskvalitet.

Med udgangspunkt i henholdsvis dovendyrets og odderens levevis får vi her gode råd om forskellige måder hvorpå vi kan jage stress og jag på døren. Gennem bøgernes korte kapitler kommer vi rundt om blandt andet kærlighed, mad og drikke, job og fritid, og flere steder møder vi citater, quizzes og fakta om det pågældende dyr. Bøgerne er små (16 x 12 cm) og med illustrationer. Forfatteren har tidligere udgivet Den lille bog om alpakaens filosofi.

Humoristiske og charmerende lommebøger, der kan tjene som kærlige reminders i en travl hverdag. Bøgerne er både hurtigt og let læste, og desuden indbydende med deres fine pastelfarver og nuttede illustrationer. Oplagte som gavebøger.

I Min hund er min guruNår kroppen siger fraIndre fitness : lær af din hund, og få et lykkeligt liv! tager forfatteren udgangspunkt i observationer af sin hund, når han undersøger, hvad der kan gøre os i stand til at leve et godt og enkelt liv. De, der ønsker at gå mere i dybden med gode teknikker til stressforebyggelse, vil finde god hjælp i både Når kroppen siger fra : tag kontakten igen : om belastninger og stress og Indre fitness : find din ro på 21 dageI Min hund er min guru : lær af din hund, og få et lykkeligt liv! tager forfatteren udgangspunkt i observationer af sin hund, når han undersøger, hvad der kan gøre os i stand til at leve et godt og enkelt liv. De, der ønsker at gå mere i dybden med gode teknikker til stressforebyggelse, vil finde god hjælp i både : tag kontakten igen : om belastninger og stress og Indre fitness : find din ro på 21 dageI Min hund er min guru : lær af din hund, og få et lykkeligt liv! tager forfatteren udgangspunkt i observationer af sin hund, når han undersøger, hvad der kan gøre os i stand til at leve et godt og enkelt liv. De, der ønsker at gå mere i dybden med gode teknikker til stressforebyggelse, vil finde god hjælp i både Når kroppen siger fra : tag kontakten igen : om belastninger og stress og : find din ro på 21 dage.