Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den ultimative bog om juicer og smoothies


Beskrivelse


Opskrifter på juicer og smoothies, samt gode råd om juice og ernæring, og de gavnlige sundhedsmæssige virkninger ved at drikke juice.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. mar. 2009

af

af

Kirsten Emdal

d. 27. mar. 2009

Denne bog med mere end 400 opskrifter på juicer, smoothies og læskedrikke henvender sig til dem, som gerne selv vil fremstille sundere alternativer til butikkernes mange forskellige udbud.

Bogen er oversat fra engelsk, og forfatteren har tidligere udgivet andre bøger om mad, drikke og sundhed. Den er i flot og farvestrålende layout med mange indbydende fotos. Der er et indledende afsnit med beskrivelse af forskellen på juicer og smoothies og en gennemgang af de enkelte råvarer, som kan benyttes. Bogen afsluttes med fire helseprogrammer og en tabel over næringsindhold. Derudover er der et omfattende register. De enkelte opskrifter er meget nemme at gå til og bygger på 4-5 ingredienser.

Der er i de senere år udkommet rigtig mange andre bøger om juicer og smoothies, men ikke desto mindre var der ingen andre bøger hjemme på mit bibliotek, som jeg havde mulighed for at sammenligne med. Det betyder desværre også, at det svært for mig at sige, hvor meget nyt der er i denne bog i forhold til forfatterens bog Den store bog om juicer og smoothies, 2004, med 365 opskrifter. Men jeg har svært ved at forestille mig, at alle opskrifter kan være nye. Mange af de tidligere udkomne bøger om emnet har også et eller andet sundhedsaspekt.

En flot og indbydende bog om et hot emne.Informationer og udgaver