Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Der var engang et kys


Beskrivelse


Maya vælger at holde jul hos sin gode ven Mikkel. Den hyggelige og afslappede stemning ender brat, da Maya og Mikkel pludselig kommer til at kysse hinanden. Og måske vil Maya i virkeligheden gerne være mere end venner, men vil Mikkel?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2019

af

af

Julie Arndrup

d. 4. feb. 2019

Maya holder jul hos sin ven Mikkel, men den gode stemning løber af sporet, da de kommer til at kysse hinanden. Kan Maya få sin ven tilbage - og vil hun nøjes med at være venner? Den sjette bog i serien "Roomies". For 10-13-årige.

Mayas familie bor fortsat i Indien, og hun vil blive i Danmark i juleferien fra kostskolen. Hun får gode tilbud fra alle veninderne, men vælger at holde jul hos sin gode ven Mikkel. Den hyggelige og afslappede stemning ender brat, da Maya og Mikkel pludselig kommer til at kysse hinanden. Tilbage på skolen synes Maya at Mikkel opfører sig underligt, og det føles ikke som om de er venner mere. Heldigvis kommer hendes lillesøster Ria på besøg, men Mayas glæde overskygges af bekymringerne om venskabet med Mikkel. Og måske vil Maya i virkeligheden gerne være mere end venner ... men vil Mikkel?.

Ganske som de forrige bøger i serien "Roomies" om veninderne på kostskolen Egelund, handler denne bog om genkendelige følelser og problemer med venner og familie. Sproget er let og flydende, og historien er rigtig god, hvis man vil have en lille smule drama uden at få ondt i maven.

En anden serie om veninder er fx Ellen Holmboes serie "BITZ" med De seje tøsers klubMission kærlighedskys. Mission kærlighedskys handler også om kys og forviklingerEn anden serie om veninder er fx Ellen Holmboes serie "BITZ" med De seje tøsers klub. handler også om kys og forviklinger.