Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dig og alt derefter


Beskrivelse


Cass vil starte på en frisk på College. Hun vil ikke længere være hende, der er løs på tråden eller hende med sclerose. Da hun møder Ty får han hende endda til at drømme om at spille fodbold igen. Romantisk og stærk collegefortælling for især unge kvinder.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 3. sep. 2020

Cass vil starte på en frisk på college. Hun vil ikke længere være hende, der er løs på tråden eller hende med sclerose. Da hun møder Ty får han hende endda til at drømme om at spille fodbold igen. Romantisk og stærk collegefortælling for især unge kvinder.

18-årige Cass trænger til en ny start på universitetet McConnell. Hun og hendes lidt overfladiske tvillingesøster flytter ind på et kollegieværelse sammen med den stille pige Rowe. Efter Cass fik diagnosen Mutiple Sclerose, har hun måttet indstille sin drøm om at spille fodbold og selv hendes egen familie er overbevist om, at hun har været løs på tråden i highschool. Så Cass trænger virkelig til en ny start og hun har tænkt sig at udnytte collegetiden til at træne og måske endda spille fodbold igen. Ty bor sammen med sin bror, Nate, på samme kollegie. Ty sidder i kørestol, er toptrænet, virkelig lækker og vil aldrig have en kæreste igen. Men nu skal han være Cass' personlige træner.

Ginger Scott skruer virkelig op for romantikken, men får også taget fat på nogle mere alvorlige emner i dette bind i trilogien "McConnell". Serien fokuserer på nye personer i samme omgangskreds i hvert bind. Kan sagtens læses uden at have læst 1. del Grib mig, som har Rowe og Nate som hovedpersoner.

Vent på mig af Jennifer L. Armentrout har også en hovedperson, der vil have en ny start på college.


litteratursiden.dk

d. 2. nov. 2020

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 2. nov. 2020

Andet bind i collegeromance-serien er lige så bevægende, varm og humoristisk som den første. Den nyeste bog i McConnell-trilogien er hvis ikke bedre, så mindst lige så god som seriens første. Hvor vi...